Nyheter

prisvinnare på Ica-galan!

prisvinnare på Ica-galan!

Smiling har åter igen fått ett väldigt fint och hedrande pris, denna gång så självaste Ica-galan! Claes-Göran Sylvéns entreprenörspris 2017 gick i år till oss, vilket är otroligt hedrande och tacksamt. För oss på Smiling är det en av de finaste utmärkelser man kan få och riktigt ärofyllt.

6-3

En del i motiveringen:

“Under devisen ‘Bra för dig, bra för bonden’ erbjuder Smiling Group fantastiska Fairtrade-märkta och ekologiska produkter. Med ett gott entreprenörskap lyckas Smiling Group förena en god affärsidé med ett stort samhällsengagemang.”

2-17

Claes-Göran är ICA-handlar i Norrtälje, styrelseordförande i börsnoterade Ica gruppen samt tidigare VD för Ica-handlarnas riksförbund. När han slutade som VD och gick tillbaka till att bli heltids ICA-handlare så bildades en fond i hans namn som årligen delar ut entreprenörspriser.

  • Skrivet av Linnea
  • 17:08 Wednesday, 10 May, 2017

Senaste nyheterna

Tre miljoner sålda produkter – tack för i år!

Vår VD Oscar summerar året som varit Det har återigen varit ett omtumlande år och det största har såklart varit…

Läs mer

Årets jullådor är här!

JULLÅDOR Årets julboxar med godsaker till jul I år säljer vi två olika boxar: STOR JULLÅDA 299 kr inkl frakt…

Läs mer

Jobba med oss!

EKONOMI- OCH ORDERADMINISTRATÖR  Smiling söker en ny kollega inom löpande bokföring, orderhantering och kontorsadministration. BESKRIVNING Vi söker en glad administratör…

Läs mer

Blogginlägg om Smiling crush

Oscar har skrivit ett inlägg om konceptet bakom vårt bubbelvatten – Smiling crush. Läs det här: http://smiling.se/blogg/bubbelvatten-som-gor-ideer-till-verklighet/  

Läs mer

Häng med Smilinggänget bakom kulisserna

Följ Smiling på Instagram