Nyheter

Smiling är nominerad till Livsmedelspriset 2016!

Smiling är nominerad till Livsmedelspriset 2016!

Wow, vilken ära! Smiling är i finfint sällskap nominerade till Livsmedelspriset 2016!!

I år är det 50:e gången som Livsmedelspriset delas ut sedan starten 1964.
Livsmedelspriset delas årligen ut av LivsmedelsFöreningen till person/personer eller en organisation/ett företag, som på ett inspirerande och innovativt sätt tagit initiativ till, eller utvecklat förutsättningar för att öka livsmedelsnäringens konkurrenskraft och utveckling.

Vem som vinner till tillkännages på Livsmedelsdagen som i år är på Tylösand den 8/9. Vi håller alla tummar och hoppas att även ni gör det! Stort tack till alla era där ute som stöttar oss och som köper våra produkter! Tillsammans gör vi skillnad genom schysst handel, på riktigt!

The Smiling Group
Med en tydlig idé som ligger rätt i tiden, ett gott entreprenörskap som skapar affärsnytta och konkurrenskraft, förändring och förbättring för många. Genom att analysera hanteringen av cashewnötter kläcktes idén om att skapa en affärsmodell som visade sig skapa mervärde längs hela produktionskedjan. Genom att aktivt arbeta med Fairtrade har Smiling Group skapat tydlig kommunikation mot kunderna samtidigt som primärproducenterna får skäligt betalt för sina produkter. För sitt disruptiva och ovanliga tillvägagångssätt nomineras The Smiling Group till Livsmedelspriset 2016.

Läs mer om de nominerade på nedan länk:

http://livsmedel.se/nyheter/fyra-foretag-nominerade-till-livsmedelspriset-2016/

  • Skrivet av Joakim
  • 6:53 Wednesday, 31 August, 2016

Senaste nyheterna

Tre miljoner sålda produkter – tack för i år!

Vår VD Oscar summerar året som varit Det har återigen varit ett omtumlande år och det största har såklart varit…

Läs mer

Årets jullådor är här!

JULLÅDOR Årets julboxar med godsaker till jul I år säljer vi två olika boxar: STOR JULLÅDA 299 kr inkl frakt…

Läs mer

Jobba med oss!

EKONOMI- OCH ORDERADMINISTRATÖR  Smiling söker en ny kollega inom löpande bokföring, orderhantering och kontorsadministration. BESKRIVNING Vi söker en glad administratör…

Läs mer

Blogginlägg om Smiling crush

Oscar har skrivit ett inlägg om konceptet bakom vårt bubbelvatten – Smiling crush. Läs det här: http://smiling.se/blogg/bubbelvatten-som-gor-ideer-till-verklighet/  

Läs mer

Häng med Smilinggänget bakom kulisserna

Följ Smiling på Instagram