Mango & citron

Produkt

Mango & citron

En juice gjord på ekologiska frukter och grönsaker, that’s it! Inga koncentrat, inga tillsatser. Denna goding har en frisk smak av acerola och citron i kombination med fyllig sötma från mangon.

Smilings juicer är fairtrade-märkta.Det är en garanti för dig som konsument att förädlingen har gått schysst till och att bönderna som odlat råvaran fått schysst betalt. Då kan du som konsument göra gott genom att dricka gott!

Skanna QR-koden på flaskans baksida, då kan du se hur ditt köp är med och skapar hållbar utveckling i byn där en av råvarorna kommer ifrån.

Väl i Sverige så tappas juicen på flaska hos Brunneby Musteri utanför Linköping. När den tappas upp så värmer vi upp juicen, precis som man gör med mjölk. Det gör att att inga obehöriga bakterier eller organismer blir kvar. I flaskan är det alltså ett en helt skyddad atmosfär där inget kommer in eller ut, det gör inte bara att vi kan hålla en längre hållbarhet. Det gör också att vi inte behöver använda några konserveringsmedel eller andra E-ämnen. Bara frukt och grönsaker som sagt!

Ingredienser
18 krossade vindruvor, ett halvt pressat äpple, fyra skivor mosad mango, en pressad citronklyfta, en mosad acerola, en klyfta pressad passionsfrukt.

  • Kategori: Juice
  • Vikt: Konsument: 260 ml Detaljist: 12*260ml
  • Artikelnummer: 1801
  • EAN KFP: 7350071470350
Näringsvärde 100g
Energi kJ/kcal 273/64
Fett 0,15g
- varav mättat fett 0,03g
Kolhydrater 14,4g
- varav sockerarter 13,4g (naturligt förekommande från frukt och grönsaker)
Kostfiber 0,5g
Protein 0,4g
Salt 0,001g

Fler produkter

Häng med Smilinggänget bakom kulisserna

Följ Smiling på Instagram