Morot & ingefära

Produkt

Morot & ingefära

En juice gjord på ekologiska frukter och grönsaker, that’s it! Inga koncentrat, inga tillsatser. Denna rackare har ett härligt riv av ingefära i kombination med en balanserad smak av morot.

Smilings juicer är fairtrade-märkta.Det är en garanti för dig som konsument att förädlingen har gått schysst till och att bönderna som odlat råvaran fått schysst betalt. Då kan du som konsument göra gott genom att dricka gott!

Skanna QR-koden på flaskans baksida, då kan du se hur ditt köp är med och skapar hållbar utveckling i byn där en av råvarorna kommer ifrån.

Väl i Sverige så tappas juicen på flaska hos Brunneby Musteri utanför Linköping. När den tappas upp så värmer vi upp juicen, precis som man gör med mjölk. Det gör att att inga obehöriga bakterier eller organismer blir kvar. I flaskan är det alltså ett en helt skyddad atmosfär där inget kommer in eller ut, det gör inte bara att vi kan hålla en längre hållbarhet. Det gör också att vi inte behöver använda några konserveringsmedel eller andra E-ämnen. Bara frukt och grönsaker som sagt!

Ingredienser
2 pressade morötter, tre skivor mosad mango, en par skivor pressat äpple, åtta krossade vindruvor, en bit pressade ingefära, ett par droppar citron

  • Kategori: Juice
  • Vikt: Konsument: 260 ml Detaljist: 12*260ml
  • Artikelnummer: 1800
  • EAN KFP: 7350071470343
Näringsvärde 100g
Energi kJ/kcal 206/49
Fett 0,17g
- varav mättat fett 0,03g
Kolhydrater 10,1g
- varav sockerarter 9,4g (naturligt förekommande från frukt och grönsaker)
Kostfiber 1,5g
Protein 0,6g
Salt 0,001g

Fler produkter

Häng med Smilinggänget bakom kulisserna

Följ Smiling på Instagram