Nyheter

We’ve got a Crush!

We’ve got a Crush!

Vårens absoluta nyhet är här: Smiling Crush i smakerna Granatäpple eller Citron!

IMG_0811

Ett naturligt, ekologiskt och kolsyrat vatten med 17% fruktjuice som släcker törsten i vår och sommar. Drycken är ekologisk och Fairtrade-märkt och innehåller bara naturlig sötning från frukt. Vi är otroligt glada över att introducera den här nyheten i hyllorna och hoppas ni kommer gilla den lika mycket som vi gör.

IMG_0793

Initialt hittar du den på Pressbyrån, 7-eleven och Ica samt en hel del mindre butiker och caféer. Fråga gärna efter en Smiling Crush nästa gång du är sugen på något läskande!

I vanligt Smilingmanér vill vi ju även uppfylla vår Gott-som-gör-gott-paroll. I Crushens fall går därför 25 öre per flaska till en stiftelse som ska hjälpa entreprenöriella projekt och företagsidéer i Gambia. Stiftelsen kommer att låna ut räntefria lån till personer som behöver en startfinansiering för sin affärsidé. Det kan till exempel vara en fiskare som behöver köpa nät för att starta sin verksamhet eller en skräddare som behöver en symaskin. Projekten och entreprenörernas resa följer du i våra sociala medier!

Rebus snipp

Smiling Crush – gott som gör gott helt enkelt. Så nu till den sista enkla frågan, vilken blir din Crush i vår?

  • Skrivet av Linnea
  • 9:56 Friday, 7 April, 2017

Senaste nyheterna

Tre miljoner sålda produkter – tack för i år!

Vår VD Oscar summerar året som varit Det har återigen varit ett omtumlande år och det största har såklart varit…

Läs mer

Årets jullådor är här!

JULLÅDOR Årets julboxar med godsaker till jul I år säljer vi två olika boxar: STOR JULLÅDA 299 kr inkl frakt…

Läs mer

Jobba med oss!

EKONOMI- OCH ORDERADMINISTRATÖR  Smiling söker en ny kollega inom löpande bokföring, orderhantering och kontorsadministration. BESKRIVNING Vi söker en glad administratör…

Läs mer

Blogginlägg om Smiling crush

Oscar har skrivit ett inlägg om konceptet bakom vårt bubbelvatten – Smiling crush. Läs det här: http://smiling.se/blogg/bubbelvatten-som-gor-ideer-till-verklighet/  

Läs mer

Häng med Smilinggänget bakom kulisserna

Följ Smiling på Instagram